Keçiboynuzu Unu

Keçboynuzu Özü Çekirdeklerinden ayrılmış keçiboynuzu meyve kırıntılarının Amerikan teknolojisi kullanılarak öncelikle kavurma işlemine daha sonra özel değirmenlerde öğütülüp, elenmesi sonucu saf ve doğal Harnup Özü (Carob Powder) elde edilir.

KEBOY (Harnup Özü) günümüzde Kakao'nun kullanıldığı her alanda (çikolata, kek, bisküvi, karamel, nugat imalatında, soğuk sıcak su ve/veya sütle karıştırılarak, unlu mamüllerde ve dondurma imalatında tatlandırıcı, renklendirici ve aroma verici olarak yaygın şekilde kullanılmaktadır.

Keçiboynuzu Kahvesi

Modern teknolojiye sahip tesislerimizde el değmeden hazırlanan, hiçbir katkı maddesi içermeyen, doğal keçiboynuzu özüdür.

Nasıl Kullanabilirsiniz?

  • Bir su bardağı sıcak su veya süte 2 çay kaşığı KEBOY ilave edilerek içilebilir.
  • Ayrıca, kakaonun kullanıldığı her yerde, pasta ve keklerinizde, çikolata, bisküvi, nugat ve karamel imalatında, dondurma yapımında tatlandırıcı, renklendirici ve aroma verici olarak KEBOY kullanabilirsiniz.

Sertifikalarımız 10

Web Tasarım Antalya
Türkçe Türkçe English English